077 398 64 26
info@horstverhuur.nl
Branchevereniging van Nederlandse Tentenverhuurbedrijven

Over Horst Verhuur

Visie

Horst Verhuur is in zijn huidige vorm op verdere groei gericht. Met ons team zorgen wij ervoor dat onze service en de gemaakte afspraken altijd worden nagekomen. Onze medewerkers delen onze visie en hebben zich hieraan verbonden. Om de groei te realiseren luisteren we goed naar de verwachtingen van onze klanten.

  • Kwaliteit
  • Service
  • We doen wat we beloven
  • Passie

We streven de compleetste partyverhuurder te zijn en te blijven van Sevenum, Venlo, Horst, Venray en omstreken. Wij willen blijven vernieuwen en streven ernaar om een trendsetter te zijn in onze branche. Als bedrijf streven we ernaar om voor u een betaalbaar en mooi en een geslaagd feest of event te zorgen en u deze zorg geheel uit handen te nemen. Wij beleven met u uw feest en u vindt dit terug in alles wat wij doen. Door goed te kijken naar trends in de markt willen wij ons verbreden om op termijn dit aan te bieden aan onze klanten. Wij staan open voor suggesties en tips van onze klanten en zullen dit blijven waarderen.

Onze visie is klantgericht denken en werken, servicegericht en met passie voor uw feest en event.

Doel

Horst Verhuur richt zich zowel op de particulieren als de zakelijke markt. Door onze groei is het nodig het team te blijven versterken met gemotiveerde medewerkers. We kunnen u alles uit handen nemen, hiervoor hebben we een speciaal concept "All-In-Service". We werken samen met betrouwbare partners. U kunt alles aan ons vragen om een feest te organiseren en wij verzorgen het.

© 2024 Horst Verhuur
Created by